piątek, 20 stycznia 2017

Dlaczego należy spożywać Ganodermę ze Spiruliną?

W swojej diecie warto połączyć dobroczynne właściwości Ganodermy ze Spiruliną. Dlaczego? 

Ponieważ Spirulina i Ganoderma w 100% się uzupełniają — nie powielają swoich właściwości. Na przykład w Spirulinie nie ma kwasu nukleinowego, a w Ganodermie jest go mnóstwo. Kwas nukleinowy jest istotny, by prawidłowo działała każda z komórek naszego ciała.

Natomiast Ganoderma zawiera wysokiej gęstości polisacharydy. W Ganodermie nie ma białka oraz kwasów omega, a Spirulina zawiera białko aminowe i mnóstwo kwasów omega.

Dlaczego powinniśmy spożywać każdego dnia Ganodermę i Spirulinę?






Po pierwsze powinny one stanowić główny pokarm, a nie suplement diety.

Jeśli spożywasz tylko selektywnie wybrane, pewne składniki żywności i nie odżywiasz się w sposób zróżnicowany, to twój organizm jest niedożywiony. Dlatego już dziś zapewnij swojemu organizmowi to, co najlepsze: http://zdrowezycie.ganodermakawa.pl/products

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz